fbpx
Hos NH Pavillon har vi lang erfaring i arbejdet med naturtræ, vi selv har hentet og håndafbarket i de danske skove. Vi har derfor også mulighed for at bygge unikke træprojekter, lige som du kunne ønske det.

​ Går du med tanker om et stakit eller en indhegning, der falder i et med naturen, en naturlig og unik garage eller et alternativt legehus til dine børn, kan NH-pavillon hjælpe med at finde den løsning, der passer netop til dig. NH Pavillon laver træbyggerier der er skræddersyede til dine behov og ønsker. ​

Med udgangspunkt i kerneprodukterne, som bålhytterog ​heste læskure, tager NH Pavillon kvaliteten med i andre træprodukter, hvor træet fortsat er selvskovet og produkterne håndlavede. ​

NH Pavillon arbejder gerne med nye projekter og her derfor også kastet sig over spær-byggerier, bl. a. i form af en garage. Blandt de i størrelsesforhold mindre projekter bygger NH Pavillon også legehuse. Disse er blevet udført i både 'almindelig' form og i den karakteristiske 6-kantede form som kendetegner NH Pavillons bålhytter og hestelæskure. Desuden er der også tidligere lavet en tipivariant til legepladsen.

​ Blandt andre projekter findes også jagttårne, som i det danske lærketræ falder naturligt i med naturen.

​ Herunder kan du se billeder af tidligere udført arbejde.

Kontakt NH Pavillon

Vi står klar ved telefonen – både til at besvare dine spørgsmål, til at tage imod bestilling og ikke mindst til at tage en snak om dit drømmeprojekt.

Vi udfører opgaver for mange forskellige kunder, så tøv ikke med at kontakte os på:
tlf: 26 19 91 10 eller på mail: Madsbmadsen@gmail.com