fbpx
NH Pavillon tilbyder shelters i alle størrelsesordner. Vi har gennem tiden bygget shelters i håndskåret og håndafbarket lærk for både institutioner, foreninger og private.Med et shelter har man muligheden for at overnatte ude i naturen, uden at skulle slå lejr. Shelters fra NH Pavillon bygges i hele Danmark.

NH Pavillons shelters er bygget af selvskovet dansk lærk og passer derfor naturligt ind i danske skovområder. NH Pavillons shelters er desuden unikke og ikke maskinfabrikeret, hvilket betyder at de kan tilpasses dine behov og omgivelser. NH Pavillon shelters kan desuden integreres i bålhytterne eller bygningskonstruktioner, eller bygges som individuelle konstruktioner. ​

Shelters fra NH Pavillon bygges på stedet og i hånden, hvilket sikrer en unik shelter til dig. Senest har NH Pavillon designet en mindre shelter som passer til haven og leveres færdige, men de er stadig håndbyggede og unikke.

​ ​Kun fantasien sætter grænser for NH Pavillons shelters, så går du rundt med en idé, er du meget velkommen til at tage kontakt og snakke om muligheder.Vi står klar til at tage din udfordring op og bygge en udgave tilpasset dit formål.

Skal vi give et tilbud på en shelter?

Shelters kan bruges i stort set alle sammenhænge, og der findes ikke noget bedre end en nat i det fri - også endda i en smuk og bæredygtig shelter. Ønsker du at høre mere omkring muligheden for hvilke shelters vi kan lave er du altid velkommen til at give os et kald på:
tlf: 26 19 91 10 eller på mail: Madsbmadsen@gmail.com