fbpx
Borde og bænke fra NH Pavillon er bygget i selvskovet dansk lærketræ. Vi tilbyder forskellige modeller både inden for bord- og bænkesæt, men også som adskilte borde og bænke - og enkeltstyks. Senest har vi bygget kørestolsvenlige sæt, der ikke kræver indstigning over en bjælke.

​ Skulle du have en særlig idé eller en forespørgsel på et produkt, er vi hos NH Pavillon klar på at tage en udfordring op og lave en løsning skræddersyet til dig.

Håndskårede produkter

Ens for alle vores produkter er, at de er håndskårede, hvorfor du slipper for maskinmærker i dine kommende "møbler". Bord-bænkesættene er derfor også 100% unikke og kan tilpasses dine behov og omgivelser. Bord-bænkesættene er bygget af selvskovet dansk lærketræ og håndbyggede, hvilket betyder, at hver eneste bord-bænkesæt er unikt. Det betyder også at du kan få den størrelse og model som passer dig.

​ Bord-bænkesæt fra NH Pavillon kan både bruges separat, men også i sammenhæng med både bålhytter og heste læskure. Kontakt NH Pavillon og hør nærmere om integrerede løsninger.

Oliebehandling til udendørs bænke og borde

Selv om lærketræ i sig selv er olieholdigt, er det en god idé at behandle udendørs bænke og borde fra NH Pavillon med olie et par gange årligt.

Vi udfører opgaver for mange forskellige kunder, så tøv ikke med at kontakte os på:
tlf: 26 19 91 10 eller på mail: Madsbmadsen@gmail.com