fbpx
Hos NH Pavillon har vi stor erfaring i at bygge bålhytter. Vi bygger i hele landet og både i skovarealer og i haver. Bålhytter fra NH Pavillon har den fordel at hver eneste bålhytte bliver bygget fra bunden - på stedet - og derfor tilpasses omgivelserne hver gang, således at NH Pavillons bålhytter bliver en naturlig del af omgivelserne.

Bålhytter fra NH Pavillon laves i varierende størrelse og kan derfor bruges af både institutioner som private. Den skræddersyede løsning betyder, at I får en bålhytte i netop den størrelse, I gerne vil have, og som indretningsmæssigt er tilpasset netop jeres behov.

Design af bålhytter

Foruden at hver hytte bygges på stedet og af hele stammer - og derfor ikke er prefabrikeret - er der et væld af muligheder for at gøre NH pavillons bålhytte til helt din egen, design- og indretningsmæssigt.Det er blandt andet muligt at lave bålhytter med halve sider og hele sider, samt indrette bålhytten indvendigt med bænke, bålsted og fliser.

​ Der er også lavet bålhytter med både shelters og tilbyggede skure - det er kun fantasien som sætter grænser for udformningen af NH pavillons bålhytter. Med andre ord er der et væld af muligheder for at få bygget bålhytter, som matcher netop jeres ønsker og behov.

Professionel rådgivning ved køb af bålhytte

Det kan altid være en rigtig god idé, at man sørger for at rådføre sig med nogle erfarne fagfolk, når der skal laves en ny bålhytte. Hos NH Pavillon rådgiver vi dig gerne i forbindelse med, at du skal have lavet dig en ny pavillon, så du kan være sikker på at få den rette løsning.

Bålhyttepriser

Der er ikke to løsninger, der er ens, og derfor er bålhytte priser også meget varierende. Der er mange forskellige ting, der vil være med til at påvirke bålhytteprisen, og det kan derfor være en rigtig god idé at kontakte os, så vi kan få taget en dialog omkring mulighederne.

Kontakt os omkring bålhytter idag

Ønsker du at høre mere omkring muligheden for at få lavet en flot bålhytte efter jeres behov, eller kunne du godt tænke dig at høre mere omkring vores bålhyttepriser, er du altid mere end velkommen til at kontakte os telefonisk på:
tlf: 26 19 91 10 eller på mail: Madsbmadsen@gmail.com