fbpx
I 1999 byggede Niels Hansen en bålhytte i sin egen have. En bekendt ønskede sig samme type hytte, og straks efter kom forespørgslen fra en skole, der også efterspurgte en bålhytte. Langsomt men sikkert accelererede forespørgslerne på produkter bygget i håndafbarket lærketræ – og sådan blev NH Pavillon til.​

I dag bygger NH Pavillon mere end blot bålhytter. Det samme design skaber rammen for hestelæskure, legehuse, ligesom at lærketræet er gennemgående i alle byggerier, fra shelters til bord-bænkesæt. Se billeder af tidligere udført arbejde under hovedmenuen 'Vi tilbyder'. Alle projekter bygges i selvskovet, dansk lærketræ og i hånden, så hver enkelte løsning bliver skræddersyet til dine behov.

​ I 2017 overtog Mads Bødker Madsen NH-pavillon og varetager i dag ledelsen af firmaet, mens Niels Hansen fortsat er tilknyttet firmaet i en salgsmæssig og rådgivende rolle, hvilket sikrer at den høje kvalitet som har kendetegnet NH-pavillon fra begyndelsen, stadig findes i de produkter som leveres i dag.
NH - Pavillon
NH - Pavillon4 weeks ago
Et 20 m2 læskur til heste er nu opført ved Tommerup på Fyn.
Hytten er med separat indgang til opbevaring af foder og hø.
NH - Pavillon
NH - Pavillon2 months ago
🏕🛠Vi har været på langtur i NH-Pavillon. 2 shelters blev det til. Begge med isoleret bund som i øvrigt er standard i NH-Modellerne.🏕🛠
NH - Pavillon
NH - Pavillon2 months ago
Vores største hytte til dato.
En løsdrift på 100 m2 med lækre detaljer som klokketårn, drypvanding på taget, støbt/pudset møddingsplads med opsamlingstank og omfangsdræn!
Tjek billederne ud!
NH - Pavillon
NH - Pavillon3 months ago
>>Totalt lokalt byggeri<<
Vi har i dag afsluttet en 36 m2 hytte hos Grundejerforeningen Egeskov i Bjerringbro.
Den nåede at blive klar til Sankt Hans!
God weekend her fra NH-Pavillon👍👍
NH - Pavillon
NH - Pavillon3 months ago
🌞🌞Gang i værkstedet! Der bygges havemøbler i stor stil🛠🌲
Vi har mange modeller - tjek vores hjemmeside www.nh-pavillon.dk
NH - Pavillon
NH - Pavillon3 months ago
🛠🛠🌞🌞Fjorten fine spær i et finurligt fletværk!
Dagens opgave: At rejse spær på vores hidtil største hytte, 14 sider, 100 m2.
Tak til Søren Kvist Pedersen fra FNA, opgaven blev løst!👍👍

Bestil produkter fra NH Pavillon

Man kan i dag bestille produkterne ved direkte henvendelse til Mads B. Madsen på tlf. 26 19 91 10. Desuden har to forhandlere hytterne i deres program.

Vi har ingen standardprodukter på lager og bygger kun på opfordring fra dig som kunde. På den måde får du altid en skræddersyet løsning, der ikke blot går i et med naturen, men som også er miljøvenlig og håndlavet fra bunden. NH Pavillon skaber den unikke løsning til dig.

Skal vi komme ud til dig og måle op?

Skulle du ønske at få vores faglige besyv med på din opgave, står vi naturligvis til rådighed for en snak. Vi kommer også ud og tager mål og giver gode råd til din kommende løsning, hvis du skulle ønske dette.
baalhytter-1

Se alle bålhytter

heste-laeskure-1

Se alle heste læskure

bord-baenk-1

Se borde- og bænkesæt

unikke-loesninger-1

Se alle shelters