fbpx
I 1999 byggede Niels Hansen en bålhytte i sin egen have. En bekendt ønskede sig samme type hytte, og straks efter kom forespørgslen fra en skole, der også efterspurgte en bålhytte. Langsomt men sikkert accelererede forespørgslerne på produkter bygget i håndafbarket lærketræ – og sådan blev NH Pavillon til.​

I dag bygger NH Pavillon mere end blot bålhytter. Det samme design skaber rammen for hestelæskure, legehuse, ligesom at lærketræet er gennemgående i alle byggerier, fra shelters til bord-bænkesæt. Se billeder af tidligere udført arbejde under hovedmenuen 'Vi tilbyder'. Alle projekter bygges i selvskovet, dansk lærketræ og i hånden, så hver enkelte løsning bliver skræddersyet til dine behov.

​ I 2017 overtog Mads Bødker Madsen NH-pavillon og varetager i dag ledelsen af firmaet, mens Niels Hansen fortsat er tilknyttet firmaet i en salgsmæssig og rådgivende rolle, hvilket sikrer at den høje kvalitet som har kendetegnet NH-pavillon fra begyndelsen, stadig findes i de produkter som leveres i dag.
NH - Pavillon
NH - Pavillon3 weeks ago
🌞🌞I den forgangne uge har vi haft gang i lidt forskellige ting.
Det er blevet til et shelter, et lysthus i fransk landstil og et udsigtstårn i træhøjde🌲🏕🏡🌞🌞
NH - Pavillon
NH - Pavillon1 month ago
🌞🌞Vi er i gang med et lysthus i en villahave. Til en afveksling involverer det hverken lærkestammer, kalmarbrædder eller motorsav. Derimod døre, vinduer og vindpap - det bliver rigtig godt👍👍
NH - Pavillon
NH - Pavillon2 months ago
🌞🌞I det gode påskevejr blev et shelter opført i Egå. 🌞🌞
NH - Pavillon
NH - Pavillon2 months ago
🛠🔩🔩🌞🌞👍I det gode vejr er et 36 m2 hestelæskur nu opført ved Malling syd for Århus og kan tages i brug i påsken. Der skal græs/sedumtag på hytten for at give en flot finish. God påske herfra!👍🌞🌞🔩🔩🛠
NH - Pavillon
NH - Pavillon4 months ago
Det er godt med et inde-projekt med det vejr vi har lige nu👍🌧🌧💨

Bestil produkter fra NH Pavillon

Man kan i dag bestille produkterne ved direkte henvendelse til Mads B. Madsen på tlf. 26 19 91 10. Desuden har to forhandlere hytterne i deres program.

Vi har ingen standardprodukter på lager og bygger kun på opfordring fra dig som kunde. På den måde får du altid en skræddersyet løsning, der ikke blot går i et med naturen, men som også er miljøvenlig og håndlavet fra bunden. NH Pavillon skaber den unikke løsning til dig.

Skal vi komme ud til dig og måle op?

Skulle du ønske at få vores faglige besyv med på din opgave, står vi naturligvis til rådighed for en snak. Vi kommer også ud og tager mål og giver gode råd til din kommende løsning, hvis du skulle ønske dette.
baalhytter-1

Se alle bålhytter

heste-laeskure-1

Se alle heste læskure

bord-baenk-1

Se borde- og bænkesæt

unikke-loesninger-1

Se alle shelters