I 1999 byggede Niels Hansen en bålhytte i sin egen have. En bekendt ønskede sig samme type hytte, og straks efter kom forespørgslen fra en skole, der også efterspurgte en bålhytte. Langsomt men sikkert accelererede forespørgslerne på produkter bygget i håndafbarket lærketræ – og sådan blev NH Pavillon til.​

I dag bygger NH Pavillon mere end blot bålhytter. Det samme design skaber rammen for hestelæskure, legehuse, ligesom at lærketræet er gennemgående i alle byggerier, fra shelters til bord-bænkesæt. Se billeder af tidligere udført arbejde under hovedmenuen 'Vi tilbyder'. Alle projekter bygges i selvskovet, dansk lærketræ og i hånden, så hver enkelte løsning bliver skræddersyet til dine behov.

​ I 2017 overtog Mads Bødker Madsen NH-pavillon og varetager i dag ledelsen af firmaet, mens Niels Hansen fortsat er tilknyttet firmaet i en salgsmæssig og rådgivende rolle, hvilket sikrer at den høje kvalitet som har kendetegnet NH-pavillon fra begyndelsen, stadig findes i de produkter som leveres i dag.
NH - Pavillon
NH - Pavillon1 week ago
Så blev vi færdige i Albertslund. Tak for nogle gode dage hos Jer på Toftegården. Det er rart når byggepladsen er vel forberedt med fast bund og solskinsvejr. 🌞 I morgen kommer der muld på taget og til foråret forhåbentlig græs🌱🌾🌞
God fornøjelsen med hestenes nye hytte.
NH - Pavillon
NH - Pavillon1 week ago
På weekend-tur til Sjælland

👍🛠Vi bygger hestelæskur i Albertslund i det fantastiske vinter-vejr🛠👍 Og så fejrer vi 1. Adventssøndag med is🍨
NH - Pavillon
NH - Pavillon1 month ago
Dag 2 på projektet i Tølløse. Vejret holdte så vi kunne blive færdige. Så er det bare hjemover.
NH - Pavillon
NH - Pavillon1 month ago
Vi er atter draget til Sjælland for at bygge. Denne gang en 36 m2 bålhytte hos Naturbørnehaven Gl. Tølløse.
Her er lidt billeder fra 1. dag på projektet.
NH - Pavillon
NH - Pavillon2 months ago
🚜🌲🌲Vi er taget i skoven for at hente frisk lærk til vores næste projekter🌲🌲🚜🛠
NH - Pavillon
NH - Pavillon
NH - Pavillon2 months ago
NH - Pavillon
👍👍💻🔩Nu har vi fået ny hjemmeside med udvidet galleri - tjek den ud!!💻🌄👍👍 www.nh-pavillon.dk

Bestil produkter fra NH Pavillon

Man kan i dag bestille produkterne ved direkte henvendelse til Mads B. Madsen på tlf. 26 19 91 10. Desuden har to forhandlere hytterne i deres program.

Vi har ingen standardprodukter på lager og bygger kun på opfordring fra dig som kunde. På den måde får du altid en skræddersyet løsning, der ikke blot går i et med naturen, men som også er miljøvenlig og håndlavet fra bunden. NH Pavillon skaber den unikke løsning til dig.

Skal vi komme ud til dig og måle op?

Skulle du ønske at få vores faglige besyv med på din opgave, står vi naturligvis til rådighed for en snak. Vi kommer også ud og tager mål og giver gode råd til din kommende løsning, hvis du skulle ønske dette.
baalhytter-1

Se alle bålhytter

heste-laeskure-1

Se alle heste læskure

bord-baenk-1

Se borde- og bænkesæt

unikke-loesninger-1

Se alle shelters