I 1999 byggede Niels Hansen en bålhytte i sin egen have. En bekendt ønskede sig samme type hytte, og straks efter kom forespørgslen fra en skole, der også efterspurgte en bålhytte. Langsomt men sikkert accelererede forespørgslerne på produkter bygget i håndafbarket lærketræ – og sådan blev NH Pavillon til.​

I dag bygger NH Pavillon mere end blot bålhytter. Det samme design skaber rammen for hestelæskure, legehuse, ligesom at lærketræet er gennemgående i alle byggerier, fra shelters til bord-bænkesæt. Se billeder af tidligere udført arbejde under hovedmenuen 'Vi tilbyder'. Alle projekter bygges i selvskovet, dansk lærketræ og i hånden, så hver enkelte løsning bliver skræddersyet til dine behov.

​ I 2017 overtog Mads Bødker Madsen NH-pavillon og varetager i dag ledelsen af firmaet, mens Niels Hansen fortsat er tilknyttet firmaet i en salgsmæssig og rådgivende rolle, hvilket sikrer at den høje kvalitet som har kendetegnet NH-pavillon fra begyndelsen, stadig findes i de produkter som leveres i dag.
NH - Pavillon
NH - Pavillon6 days ago
NH - Pavillon
👍👍💻🔩Nu har vi fået ny hjemmeside med udvidet galleri - tjek den ud!!💻🌄👍👍 www.nh-pavillon.dk
NH - Pavillon
NH - Pavillon4 weeks ago
🌲🌲🏕🏕Kom forbi og se vores nye shelter >>Saml-selv<< model på Feriehusmessen i Fredericia. Vi er her Lørdag og Søndag fra 10-17 og der er gratis adgang til messen!!🏕🏕🌲🌲
NH - Pavillon
NH - Pavillon2 months ago
🌲🌲🏕Onsdag, torsdag og fredag er vi på fagmessen Have & Landskab i Slagelse🏕🌲🌲 kom forbi og se vores nye shelter med siddeplads!
🛠Vi står sammen med Norcar minilæssere🛠
NH - Pavillon
NH - Pavillon3 months ago
☀️☀️🏕På sommer-sheltertur til Sjælland🏕☀️☀️
De sidste par dage har vi været på Sjælland og bygge. De 2 shelters kom til at stå nogle rigtig hyggelige og fine steder. Vi håber at de kan danne rammerne for mange gode stunder.
NH - Pavillon
NH - Pavillon4 months ago
Vi er at finde på Hjørring dyrskue i dag og imorgen. Vi har et udpluk af vores produkter med, shelters, bord-/bænkesæt mm. Vi står med Norcar minilæssere.
NH - Pavillon
NH - Pavillon4 months ago
Travlhed i værkstedet i dag med bord-/bænkesæt. Vi har også et til dig, se www.nh-pavillon.dk

Bestil produkter fra NH Pavillon

Man kan i dag bestille produkterne ved direkte henvendelse til Mads B. Madsen på tlf. 26 19 91 10. Desuden har to forhandlere hytterne i deres program.

Vi har ingen standardprodukter på lager og bygger kun på opfordring fra dig som kunde. På den måde får du altid en skræddersyet løsning, der ikke blot går i et med naturen, men som også er miljøvenlig og håndlavet fra bunden. NH Pavillon skaber den unikke løsning til dig.

Skal vi komme ud til dig og måle op?

Skulle du ønske at få vores faglige besyv med på din opgave, står vi naturligvis til rådighed for en snak. Vi kommer også ud og tager mål og giver gode råd til din kommende løsning, hvis du skulle ønske dette.
baalhytter-1

Se alle bålhytter

heste-laeskure-1

Se alle heste læskure

bord-baenk-1

Se borde- og bænkesæt

unikke-loesninger-1

Se alle shelters