Telefon: 26 19 91 10    |    E-mail: Madsbmadsen@gmail.com

Heste læskur

NH Pavillon kan give dig en hjælpende hånd med at bygge de perfekte rammer i forbindelse med løsdrift til heste. Vores hestelæskur er af lærketræ, direkte fra de danske skove. Der vil i forbindelse med byggeriet af et nyt læskur udelukkende blive anvendt materialer i den absolut bedste kvalitet, så du er sikret et godt resultat.

Hestelæskure fra NH Pavillon er et unikt, håndlavet produkt, som tilpasses den enkelte køber - og hest. Hestelæskurene kan derfor placeres på både små og store marker, og tilpasses både heste og ponyer. NH Pavillon er altid parate til at rådgive, når du skal købe den løsning som passer til dig. 

Hestelæskur i mange størrelser

Når et heste læskur skal bygges, skal det naturligvis være i den rigtige størrelse, som er velegnet til løsdrift til heste. Hos NH Pavillon vil der være rig mulighed for at få bygget et nyt hestelæskur, som har netop den størrelse, du har behov for. Hestelæskurene fra NH Pavillon kan desuden indrettes efter dine ønsker, med skillerum og høhække.

De mest populære heste læskure bygges efter samme model som NH Pavillons 8-kantede bålhytter. Med den unikke form og græstaget, vil hestelæskuret falde naturligt i med omgivelserne.

Tillykke til stutteri Hole In One i Skive med sejren i NH Pavillon Dansk Opdrætsløb 2015. Hesten Bad Moon Rising går naturligvis også i NH Pavillon / hestelæskur.​

Heste læskur – få tilbud i dag

Tilbyder du løsdrift til heste og har du i tankerne, at du godt kunne tænke dig at få bygget et læskur til heste i en god kvalitet, giver vi dig gerne et gratis og uforpligtende tilbud på en skræddersyet løsning, hvor du får bygget et læskur til en favorabel pris.

Ønsker du at høre mere omkring muligheden for at købe læskur til heste hos os, er du altid meget velkommen til at give os et kald på 26 19 91 10 eller send en mail på Madsbmadsen@gmail.com.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os på facebook​

Firmaoplysniger​

​NH - Pavillon v/ Mads Madsen

Nygårdsvej 17, 8620 Kjellerup

​CVR: 38391720

Kontaktoplysninger​

Telefon: 26 19 91 10 

E-mail: Madsbmadsen@gmail.com

 

N H - Pavillon

v. Mads B. Madsen
Nygaardsvej 17
8620 Kjellerup
Tlf.: 26 19 91 10
CVR: 38391720
nh-pavillon@hansen.dk

​NH - Pavillon v/ Mads Madsen er vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 1 anmeldelse på Facebook