Telefon: 26 19 91 10    |    E-mail: Madsbmadsen@gmail.com

​Shelter - unikt tilpasset til dig

​NH Pavillon tilbyder shelters i alle størrelsesordner. Vi har gennem tiden bygget shelters i håndskåret og håndafbarket lærk for både institutioner, foreninger og private.Med et shelter har man muligheden for at overnatte ude i naturen, uden at skulle slå lejr. Shelters fra NH Pavillon bygges i hele Danmark.

NH Pavillons shelters er bygget af selvskovet dansk lærk og passer derfor naturligt ind i danske skovområder. NH Pavillons shelters er desuden unikke og ikke maskinfabrikeret, hvilket betyder at de kan tilpasses dine behov og omgivelser. NH Pavillon shelters kan desuden integreres i bålhytterne eller bygningskonstruktioner, eller bygges som individuelle konstruktioner.

Shelters fra NH Pavillon bygges på stedet og i hånden, hvilket sikrer en unik shelter til dig. Senest har NH Pavillon designet en mindre shelter som passer til haven og leveres færdige, men de er stadig håndbyggede og unikke.

​Kan fantasien sætter grænser for NH Pavillons shelters, så går du rundt med en idé, er du meget velkommen til at tage kontakt og snakke om muligheder.Vi står  klar til at tage din udfordring op og bygge en udgave tilpasset dit formål.

Ønsker du mere information, står vi naturligvis til rådighed med yderligere oplysninger på tlf. 26 19 91 10 eller mail: Madsbmadsen@gmail.com

Du kan også kontakte os via kontaktformularen og købe din skræddersyede løsning.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os på facebook​

Firmaoplysniger​

​NH - Pavillon v/ Mads Madsen

Nygårdsvej 17, 8620 Kjellerup

​CVR: 38391720

Kontaktoplysninger​

Telefon: 26 19 91 10 

E-mail: Madsbmadsen@gmail.com

 

N H - Pavillon

v. Mads B. Madsen
Nygaardsvej 17
8620 Kjellerup
Tlf.: 26 19 91 10
CVR: 38391720
nh-pavillon@hansen.dk

​NH - Pavillon v/ Mads Madsen er vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 1 anmeldelse på Facebook